Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
minulý týden jsme se přestěhovali do Horoměřic (hned za Prahou). Předtím jsme bydleli v Prahe - Hostivaři a teď naposledy v Praze - Břevnově. V obou lokalitách jsem po nastěhování připojil anténní kabel do TV a naladil všechny programy bez problémů, v SD i HD kvalitě. Tady v Horoměřicích se mi ovšem nedařilo naladit ani jeden program - opravdu ani jeden! Nenaladí se ani žádné rádiové stanice. Zásuvka se zdála být v pořádku, majitel bytu říkal, že neví o žádném problému. Ve starém bytě jsem používal 5m dlouhý kabel natažený kolem celé místnosti. Na tento stejný kabel nyní v novém bytě nenaladím ani jednu stanici. Dnes jsem koupil v EW kabel jen 1,5m, protože tentokrát mám zásuvku hned u TV. Nyní se mi podařilo naladit 5 programů: Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a Barrandov = tzn. přesně "DVB-T Síť 2". Chybí tedy ovšem všechny ostatní, tzn. všechny ČT, Telka, Smíchov, všechny Óčka, Prima Zoom, apod.. Televizi mám plazmu LG 50PA5500 (nikdy nebyl problém). Netušíte prosím někdo kde by mohl být problém, případně nějaké řešení? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.