Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěl bych si zítra udělat fotku ultrazoomem od Nikonu P530
Máte nějakou dobrou radu jak zmírnit sílu světla slunce? různé přípravky na uchycení filtrů už nestíhám sehnat nebo zakoupit proto se ptám jestli existuje něco čím by se dal nahradit... slyšel sem že to jde přes sklíčko na sváření ale to asi nemá cenu kvůli tomu níčit novej štít... alobal nefunguje na ten sem hodně sázel a dál nevím :/
Je to událost která se jen tak nevidí a proto bych to chtěl alespoň amatérsky zaznamenat :D
Já myslím, že není třeba se kvůli tomu zatmění až tak snažit. Věřte tomu, že se zítra na internetu objeví stovky snímků, z kterých si budete moci vybírat dle své chuti. Doporučuji tedy, vezměte si svářečskou kuklu (či jiné stínítko) a užijte si zatmění pěkně v klidu. Tak to budu praktikovat i já, už se mi to v minulosti osvědčilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.