Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístroj na měření dvb-t signálu

Od: maniac odpovědí: 6 změna:

Ahoj, prosím nemáte nějaké tipy na přístroj, který by měřil kvalitu dvb-t signálu, lépe kombinaci dvb-t a dvb-s? Prostě abych mohl správně natočit anténu. Cena tak max do 1000kč. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

9zebytafe
hodnocení

1x

I kdyby jsi vynásobil tu svojí částku 10x, tak stejně žádný takový neexistuje.

Asi nejlevnější kalibrovaný měřící přístroj na dvb-t je tento.

inter-sat.cz/...

Ostatní levnější jsou vyhozené peníze.

doplněno 17.03.15 09:23:

Já jsem za posledních 10let utratil za měřáky dvb-s a dvb-t přes 300tis Kč a myslím si, že to byli dobře investované peníze.

Také jsem začínal s pípátkem(90tá léta), jenže jsem brzo pochopil, že tudy cesta nevede.

maniac

Hezký ale drahý. Já jsem taky našel přístroje za 150 tisíc, ale mě by jen stačilo abych anténu dal do správné polohy. Od oka to nejde chytit

111®

tak si pohraj s tímhle: mapavysilacu.cz/...

tam zjistíš azimut a další...vyhledej bydliště, pak případné vysílače... u bydliště máš zelenoušipku, na tu když klikneš dostaneš profil terénu a údaje pro zaměření..

rv*
hodnocení

0x

Stačí měřit ne kvalitu, ale sílu signálu. U dvb-t na přesném směru tak nezáleží, stačí se podívat k soused§m na střechu. U satelitu třeba

aliexpress.com/...

joudic*
hodnocení

0x

tv karta + PC + android smartphone + Crazy remote = true story :)

hodnocení

0x

Pri digitálnom príjme ten signál buď tam je alebo nieje.Jemné doladenie nemá až taký vplyv a princíp pri smerovaní antény je ten istý ako v minulosti,smer na vysielač,správna polarita a kanál,pokiaľ nieje širokopásmová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]