Nejste přihlášen/a.
Chci koupit nový telefon, vybírám vhodné funkce a nechám se i hodně ovlivnit reklamou. Jak využiju v telefonu laserový taktický eliminátor? Vyplatí se do něj investovat?
trochu záleží na operátorovi,od kterého chcete užívat mobilní internet.T-mobile a 02 mají 4G pokrytí slaboučké a nijak zvlášť nemusí spěchat,protože začali dříve a mají víc obyvatel pokrytých 3G.Vodafone přestal rozšiřovat pokrytí 3G a zrovna rozšiřuje pokrytí 4G.Takže zvažte operátora a koukněte na pokrytí toho vybraného a rozhodněte se dle toho.Jinak v současné době není problém vybrat mobil tk,aby měl LTE a libovolnou kombinaci jiných funkcí a LTE již ani neznamená vyšší cenu.
Rozhodně! Vyplatí se především pokud se chce člověk zbavit například dotěrného kolegy, apod. (jinak LTE je dnes u telefonů standardem)
no je opravdu super rychly, uz jsem testoval
no nemam ho, neni mi k nicemu, data v telefonu az tak nepotrebuju a precist si idnes nez kamosi dorazi do hospody na to mi staci obycejny u tarifu doma mam wifi
a i v ty hospode byva wifi
, mapy.cz jsou uz offline, tak fakt nevim, co jako s rychlym netem nekde venku
bydlim v dire za Prahou, ani vsechny multiplexy nechytnu
asi bydlíte někde ve větším městě,kde je aspoň 3g,na 2G si pomalu to Idnes nepřečtete nebo si můžete postavit betonovou čekárnu než se to načte.U nás bylo široko daleko jen 2G,ale teď tu Vodafone spustil 4G a je to parádička.A v tarifu není rozdíl jestli se připojujete přes LTE nebo nějak jinak,stačí jen zdarma vyměnit simkartu,pokud máte nějakou starší,která LTE nepodporuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.