Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se set top boxem

Od: aman2 odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer, mám problém se set top boxem od Sencoru (SDB-2006T). Vůbec nereaguje na ovladač ani na tlačítka na něm, teda kromě vypínače. Neukazuje čas, je tam pořád 00:00. Zjistil jsem, že když ho zapnu(tím tlačítkem na STB) a hned stisknu tlačítko pro další kanál, že se to přepne, ale když se na TV objeví obraz, už to zase nereaguje. Jinak vysílá kanály jak má. Až dosud fungoval perfektně. Zkoušel jsme ho odpojit ze zásuvky už několikrát, nepomohlo to. Můžete mi někdo poradit, v čem by mohl být problém?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Já bych to moc nehrotil, řešil jsem podobný problém už dvakrát, jeden set top box (ten samý typ, co máš ty) přestal fachat po třech, druhý po pěti letech. Oba jsem šoupl do koše a za pár korun koupil jiný. Je to prostě spotřební zboží, no. Pamatuji si, že ten Sencor stál tehdy asi tři tisíce, koupil jsem místo něj Optex ORT 8812 za čtyři stovky a funguje jak víno...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ještě zkuste v menu přístroje nalézt Tovární nastavení a tuto volbu použít.

Potom celý STB znovu naladit. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]