Nejste přihlášen/a.
Nemáte zcela pravdu - pokud uživatel neprovedl aktualizaci OS/FW, případně instaloval vadné aplikace, pak reklamovat není co. A já si osobně myslím, že problém je soft nikoliv HW. Případně, že jde o vlastnost výrobku a možná ani tazatelka neumí s mobilem zacházet.
Jsem v přesvědčení, že o mou chybu nejde, radila jsem se i s lidmi kteří technice rozumí, jelikož uznávám, že já nejsem rozený technik. Když jmenuji další vady, tak například mobil má fotoaparát s bleskem, ovšem není schopen se synchronizovat takže blesk blikne a fotka je absolutně tmavá, baterka která má ít údajně obrovskou výdrž držela první měsíc alespoň jeden den bez nabíjení, teď mobil strkám každé 4 hodiny do nabíječky a vybíjí se i pokud ho nepoužívám s vypnutými daty, nejsem si jistá, ale myslím, že na takovéhle věci už tyhle aktualizace vliv nemají.
Dle vašeho popisu si myslím, že se samotným mobilem nic není. Jde o software. Bohužel stále neuvádíte to podstatné, jaký má mobil operační systém a zda provádíte aktualizace OS a aplikací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.