Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pruhy přes displej

Od: patas24* odpovědí: 3 změna:

Ahoj chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi u mobilu na displeji začali objevovat barevné pruhy viz. obrázek.

Když se mi to stalo poprvé tak jse mě hrozně rychle vybil mobil a když jsem ho chtěl nabít tak se nabil maximálně na 1 % a po vytažení ze zásuvky se hned vypl. Teď už kromě tech pruhů funguje normálně. Nejsem si vědom, že bych s mobilem někde prašstil. Pora´dte prosím co dělat, mobil je ještě v záruce, ale aby mě to vůbec na reklamaci vzali. Předem moc děkuji za odpovědi.

Pruhy přes displej
Pruhy přes displej #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady není co řešit-reklamace.Jestli není mechanicky požkozen tak ho vzít musí

tomi463*

určitě co nejdřív reklamovat, jestli není na něm patrné žádné poškození, tak by reklamaci měli schválit

Zkuste si počíst tady:

forum.mynokia.cz/...

Bylo to na reklamaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]