Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit dvd s monitorem

Od: vaclav210* odpovědí: 3 změna:

Dobry den vi nekdo jak funkcne propojit dvd prehravac vystup scart s monitorem vstup vga?Vydel jsem nejake reducky scart vga ale nevim jestli to bude fungovat kdyz vystup s dvd zrejme pracuje na 50hz a monitor min 60hz.Diky za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

2x

Myslím že to nepůjde, pravděpodobně by musel být zvláštní výstup VGA už na přehrávači.

kaen
hodnocení

0x

hoj, ja jsem to vyresil externim televiznim tunerem - z dvd vystup cinch (nebo S-video) -> pc-externi tv tuner -> CRT / LCD. Jde o to ze externi televizni tunery pro pc se zapojuji doslova "na vga kabel z pocitace do monitoru" a maji i vstupy pro dalsi zdroje videa. A ten pc tam totiz nemusi byt - tuner pracuje i bez pocitace. Funguje to dobre. Kvalita obrazu? - no neni to zle.

vaclav210*
hodnocení

Tak jsem si pujcil externi tuner aver tv box 7 pip a ono to vazne funguje diky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]