Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím někdo poradit jak změnit v Iphone S4 zvuk příchozího Gmailu? Předem moc děkuji!
Mam na stole 5s, ale snad to bude shodne. Podle me nelze nastavit vzuk pro prichozi postu z jednoho uctu a z druheho zase jinou. Lze nastavit prichozi postu nebo odeslanou postu v nastaveni - zvuk
doplněno 13.03.15 10:25:Nejaky zvuk jde nastavit v nastaveni - oznameni. Zkuste to tam
Ono je mi právě divné, že zvuk příchozí a odchozí pošty je ještě úplně jiný než mám nastaveno - to nastavení platí asi jen pro poštu icloud? Ale je mi divné, že by to nešlo když v Androidu to bylo možné...
Pokud jdu nastavení - zvuk - a tam jednotlivé jako vyzvánění, sms, atd... tak ne
Pokud jdu nastavení - oznamovací centrum - a tam Gmail, tak tam volba pro výběr zvuku také není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.