Nejste přihlášen/a.
Přes internet jsem si objednal polarizační filtr M55,dobírkou mi poslali M62.Ten jsem vrátil,ale peníze už mi nevrátili i když to slíbili.Co dělat?Děkují za radu.
Urgovat je s tím, že pokud nepošlou zpět peníze ohlásíš to na sdružení ochrany spotřebitrelů, ti případ převezmou a dotáhnout do konce. Stejný problém jsem měl, jednalo se o notebook za 20tis. holt všichni se cukají stejně, chce toi trpělivost a hlavně tvrdou ruku na ně..právo je na vaší straně
Zde máte odkaz na SOS - sdružení ochrany spotřebitelů. spotrebitele.info/...
Pokud nepomůže písemná doporučená upomínka, jak Vám už radili, tak se na ně obraťte. V dopise nezapoměňte si určit termín, např. pokud nevrátí do 10 dnů uhrazenou částku a budou i nadále porušovat ustanovení Občanského zákoníku, obrátíte se na SOS a nebo přistoupíte k vymáhání dlužné částky včetně úroků a souvisejících nákladů soudní cestou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.