Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych si pořídit nějaký chytrý telefon tak do 5000, s Androidem, 3,5 jack, všechny klasické fuknce a ať jsou k dostání kryty (ať je odolnější vůči nárazům). Nějaké ápady?
myslím 5000 Kč
Dobrý den, s chytrými telefony do 5000,- se v poslední době roztrhl pytel, takže by neměl být problém takové zařízení najít, ale spíš si vybrat, co se Vám bude líbit, vyhovovat a k jaké značce a úhlopříčce se třeba více přikláníte. Každopádně doporučuji vybírat telefony s pamětí alespoň 1GB.
Chybu určitě nemůžete udělat s telefony Samsung, například takový Galaxy SIII Neo, který vychází z oblíbeného modelu a velice dobře se prodává, přesto vzhled na mě osobně působí už poněkud lacině a zastarale. O něco dráž vychází Galaxy S4 mini, nedávno si ho pořizoval otec a je s ním spokojený. Zajímavě se tváří i třeba takový Galaxy Core Prime, ale nemám s ním žádné zkušenosti, tak nemůžu hodnotit.
Výborné jsou i telefony Sony, kterým se nedá upřít stylový design a odladěný systém, sám mám Xperia Z2 a telefon šlape jako hodinky. Tady se dá vybírat například z nenáročných Xperia E4 s poměrně velkým displayem a E4g s menším, ale s LTE navíc. E3 je bez pochyb také povedený telefon, na mě ale působí až příliš přerostle, díky silným okrajům. Zajímavým kouskem je i M2, ale je třeba dávat pozor, protože předpokládám, že u posledních dvou zmíněných kryje záda plast imitující sklo, takže je vhodné si pořídit nějakou ochranu (sám jsem si pořídil kvalitní kožené pouzdro a tvrzené sklíčko na přední a zadní stranu, které jsem sehnal na ebay za pár korun)
Chybu určitě neuděláte ani s koupí telefonu v této cenové relaci se značkami Huawei, HTC (i když zde mám s telefony v nižší třídě špatné zkušenosti - odlepující se rámečky, samovolně praskající display), LG (L70, L90, G2mini), Xiaomi případně Honor.
Co se odolnosti týče, asi moc dobře nepochodíte. Raději dávat pozor a pořídit si nějaký slušný obal/pouzdro, případně, jak jsem již zmiňoval, ještě tvrzené krycí sklíčko. Každopádně je nejlepší přečíst si k vybranému telefonu recenzi, podívat se například na Youtube na test/představení a jít si telefon napřed alespoň osahat, zda-li se Vám bude líbit prostředí, odezva, úhlopříčka a design.
Tak to jsem si opravdu nevšiml, že by ze dne na den všichni zdražili? Jediný zmíněný, který je přes 5000,- je S4mini, pouze jsem tím chtěl naznačit, že se jedná o povedený telefon a jasně jsem napsal, že je dražší. Ověřit si to snad již může každý sám ve svém preferovaném obchodě.
Furt se to tu řeší...
Třeba tady:
poradte.cz/...chytry-telefon-do-5-000-kc.html
poradte.cz/...chytry-telefon-do-5000.html
poradte.cz/...telefon-do-5000-kc.html
poradte.cz/...chytry-telefon-acer-nebo-lg.html
poradte.cz/...do-5tis.html
Nebuďte líní a sami si tu pohledejte
odolný vůči nárazům je relativní pojem - když spadne z metru na beton a k tomu nešťastně, máte po něm...
opravdu odolný do dané ceny neseženete, nebo nebudete chtít kvůli vzhledu...
Mrkněte se na Sony Xperia a jejich řady - líbí se mi poměr cena - kvalita
doplněno 21.05.15 12:25:odolný - mobilni-telefony.heureka./...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.