Nejste přihlášen/a.
Od dnešního dne se nelze připojit k itunes store, zkusil jsem se tedy přihlásit přes notebook přihlasit pomocí apple id ale ukáže se mě tam, došlok naznámé chybě, heslo jsem měl zadané správně, zkusil jsem si ho i změnit a stejnak to nepomohlo, když jsem přes iphone v nastavení zkusil přihlásit pomocí apple id nebo vytvořit nový účet stále to hlásí K itunes storu se nelze připojit. přes itunes aplikaci v pc se taky nepřipojím hlásí to podobnou hlášku.
iphone 5, ios 8,1,2
Zkusil jsem následující postupy:
Nastavit manuálně časové pásmo
Zjistit jestli nejsem blokován firewallem
Blokování konfigurací
iTunes Store může blokovat také soubor hosts.
Ani jeden z těchto postupu nepomohl!
když kliknu na iphone v nastavení na položku itunes a app store > apple id > zobrazit apple id mělo by se ma zobrazit upravitelne nastavení místo toho se zobrazí jen na pár vteřin prázdné okno.
Ja zkoušel komplet reinstall iPad, včetně instalace z backup a všechno k ničemu Co tak vidím na Netu různé snahy o zprovoznění tak to vypadá, že nezbyde než prostě počkat až to opraví samotný Apple Chyba pochází od nich
byl bych rád kdyby si tu zustal v kontaktekdyz nikdo jiny neporadi protoze sám vázne nevím co s tím delat a bez toho itunes store je ten telefon naprosto kničemu
Stejný problém ... Ipad 2 jsem dnes ve snaze rozchodit iTunes dokonce i z iOS 5 aktualizoval na 8 s myšlenkou "co kdyby náhodou to bylo tím". Už teď toho updatu lituju (ten nový vzhled není pro mě), o to víc když ta chyba je u Applu.
Zaplať pámbu, že je to jediné jabko v domácnosti, víc by jich moje nervy nesnesly. Zlatý android a windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.