Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna vyzváněcího tonu

Od: mates749 odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne,milý čtenáři a čtenářky:)) Já mám takový menší problém já si totiž potřebuji dát-nastavit na mém mobilním telefonu jiný vyzvánějící ton a když si ho nastavím jako vyzváněcí ton! A třeba když mi někdo zavolá tak slyším ten ton který jsem si na mobilu nastavil,ale po chvilce-po týdnu se mi přemění zpátky do původního tonu který již v tom telefonu je nastaven! :( Nevíte co s tím mám dělat? Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Děkuji vám mockrát za vaše rady a za vaše tipy a názory! :) Díky moc a hezký den Nashledanou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Milý Matesi, pokud by jsi sem prdnul značku a model to tvého zázraku, tak by se radilo mnohem lépe.

Obecně, zkusil jsi ten druhý tón vymazat (s případnou zálohou do PC) nebo přesunout?

stonek*
hodnocení

0x

Předpokládám ,že tím tónem nemyslíte skutečně tón, tedy zvuk na jedné neměnné frekvenci, s tím jsem se ješte nesetkal a myslím, že vývojáři firmware Vašeho telefonu toto ani netestovali. Jaký typ souboru je ten Vámi vybíraný zvuk? A kde je uložený?

frkotou*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud tím myslíte nějakou vlastní staženou písničku, nebo zvuk, tak když si otevřete průzkumník a půjdete na vnitřní kartu telefonu, tak tam je složka ringtones a tam už si vlastní zvuk dáte a máte jej v seznamu vyzvánění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]