Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod sms z mobilu do pc

Od: evalea odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám dva mobily Samsung - SGH-L320 a GT-E2530 a počítač s Windows 7, 64bit. Ve starém pc s Windows XP jsem měla nainstalované Samsung PC studio 3 a z mobilu SGH-L 320 šly do pc smsky zálohovat (pc našel připojený telefon). Nyní sice program do nového pc nainstaluji, ale připojený telefon se nenajde. U druhého mobilu funguje zase pouze Samsung Kies, ale ani tam nejdou převádět smsky. Nevíte o nějakém programu, který by mi pomohl smsky zálohovat? Prosííím... Hlavně ne rady typu Kup si nový telefon. Oba mé staré jsou má srdeční záležitost... Jen upozorňuji, že jsem přes elektroniku a programy skoro laik :). Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám s tým skúsennosti,no na nete som váš program našiel a bol po verziu windows XP.Pre windows 7 musíte mať aktualizovanú verziu Samsung PC Studio 3.2.2 .Neviem akú verziu používate teraz vo windows 7,no z XP je nekompatibilná a nedá sa spustiť ani v XP mode pokiaľ tam mate verziu windows 7 Home Premium.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]