Nejste přihlášen/a.
Ahoj,asi 2 roky zpátky jsem i přes to,že jsem neměla dobytý kredit byla měla zaplá mobilní data. Kredit mi šel do mínusu a nějak o týden později jsem to prostě doplatila.Ale najednou to nejde.Když chci zapnout internetový balíček,píše mi to,že nemám dostatečný kredit.Nedá se nějak zapnout zase ta služba,kde mi peníze jako kdyby půjčí?
Ahoj,
to není žádná služba, a ta půjčka jak ty říkáš, co se stane když tu "půjčku" nesplatíš a vyhodíš SIM kartu, jak to pak po tobě mají vymáhat, když se rozhodneš, že to teda nesplatíš? Jak zjistí, že jsi to byl ty ten co šel do mínusu? Je to, přece logický, že tě to nepustí pokud nemáš dostatečný kredit, navíc dnes dobít kredit, je otázka pár minut.
co tady chceš za odpověď? myslíš že operátor "půjčí" kdejakýmu hlupákovi tím stylem že ho nechá jít třeba kilo do mínusu na předplacené kartě? to už tady bylo, a lidi toho zneužívali, proto to nejde. Odpověď pro tebe je: zařiď si paušál, můžeš si vycejbrat data na kdejakou hovadinu chceš, a na konci měsíce ti příde složenka kterou pěkně zaplatíš. Nemusíš se pak starat o to, proč ti operátor nepůjčí kredit.
Je to zajímavé. Kredit sice mám co se týče korun, ale je propadlý časově, přesto datová SIM pořád jede. No nechám to jen měsíc. Déle nemá cenu riskovat. Mohli by SIM zlikvidovat úplně.
pokud propadne kredit časově, tak je možné ho ještě asi do měsíce, nebo dvou (nevím přesně, info u operátora) obnovit dobitím (platnost kreditu ≠ platnost karty).
doplněno 04.03.15 13:55:kredit - jsem u Vodafonu, tam platí karta ještě 3 měsíce po časovém propadnutí kreditu, teď jsem se dívala. Pokud jde o hromadění peněz, taky s tím mám problém (když umřela maminka, nemám komu volat). Už tam mám 3 tisíce a Vodafone peníze nevrací. Asi začnu volat kartářkám, nebo si začnu dělat "testy inteligence".
Teď mne napadlo - víte někdo, jestli existuje nějaká organizace na ochranu zvířat, které bych mohla přispívat prostřednictvím SMS-ek?
Je mi jasné, měsíc. Prodloužím dobu dobíjení na 13 měsíců. I tak kredit pořád bobtná. Poslání několika mailů či SMS kde nejde WiFi mne stojí 40 haléřů. To nejde těch 200 Kč ročně vyčerpat. Naštěstí Tmobil nevyčerpaný kredit proplácí za poplatek 130 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.