Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte prosím někdo zkušennosti s MOBILem od ČEZu? Tarify a ceny jsou supr. Děkuji všem.
Jsou levnější operátoři, neboť konkurence je opravdu veliká. Doporučuji si vygooglit mobilní operátory (budete se divit) a podle nejvhodnější nabídky se rozhodnout.
Ano jsou i levnější.Čez má ale velkou výhodu,nemusím dobíjet kredit a tudíž mi nic nepropadne pokud nestihnu provolat.Já mám tarif Platím jak volám.a jsem moc spokojená.Na konci zúčtovacího období vždy pošlou sms.vše mám přehledně v čez online.Zaplatila jsem přímo v kanceláři-protože to mám nedaleko bydliště.Lze platit i z účtu,záleží jak se domluvíte při podpisu smlouvy.Smlouvu lze bez problémů vypovědět,je na neurčito-nejsem však ničím uvázaná,kdybych chtěla můžu pryč.Záleží jaké ma kdo požadavky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.