Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude stačit datový limit?

Od: delta® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Chci si pořídit do mobilu internet, stačil by mi od ČEZu balíček "Dnes "on-line" - 50 MB datový limit. Stahovat nebudu, jen surfovat a sledovat TV programy - sportovní přenosy. Stačil by mi na to ten limit? Ten balíček by mi vyhovoval, k netu se mohu připojit, kdy chci, 24hod. = 20kč. Děkuji.:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

3x
Jestli vam bude stacit 5 minut toho prenosu tak ano...

praivo*
hodnocení

2x

Video je největší žrout dat co může být, počítej minimálně s desetinásobkem.

hodnocení

No nazdar *uf* Tak který by jste mi doporučovali - aby to stačilo na shlédnutí alespoň ZPRÁV v TV? cez.cz/... Nebo znáte nějaký výhodný? Jaký máte vy?

iz*

20 Kč není tolik, mohla byste balíček jednorázově vyzkoušet a uvidíte, nač Vám bude 50 MB stačit (já to tipuji tak na e-mail). Z nabídky z Vašeho dokazu bych vybrala ten nejvyšší – 1GB. Jenže ten je dost drahý (300 Kč měsíčně) a nejsem si jista, kolikrát byste se s ním podívala na zprávy (snad jen číst). Asi by bylo lepší se poohlédnout po nabídkách jiných poskytovatelů.

martinhajek*
hodnocení

1x

I s telefonem s Javou a Operou Mini jsem proserfoval 150 - 200 MB měsíčně. A to jsem měl vypnutý obrázky a internet na mobilu používal jen občas. Na smartphone jehož prohlížeč stahuje stejně dat jako prohlížeč na počítači je 50 MB velice srandovní a nepoužitelný FUP. Zvlášť když tyto mobily furt stahují nějaké aktualizace.

Na streaming videa můžeš s takovým limitem samozřejmě zapomenout.

hodnocení

0x

Stačit by to mohlo neomezený datový limit.

hodnocení

0x

Na SK O2 poskytuje kreditný internet cez sim kartu a modem do PC za 0,50 eura 400 MB a vydrží hodinu na skypu,koľko asi pôjde tvojích 50 MB? Jedná fotka so smartfonu má skoro 5 MB.

hodnocení

A jen surfováni na netu - na jak dlouho by to asi bylo (při 50MB)?

jerrysek*
Já jsem měla 300MB a s novým mobilem pravidelně do 10dnů prosurfováno *smich*
hodnocení

Má to cenu pořizovat si net do mobilu?

mot
Samozrejme ze ma, ale zadarmo to neni...
jerrysek*

Jak pro koho. Sama musíte nejlépe vědet, jestli ho využijete. Pokud se chcete jednou za čas podívat jak vám jede autobus, bude Vám stačit 50MB. Jestli si chcete číst různé články, prohlížet fotky, prohlížet Facebook, vyhledávat různé informace, surofováním "zabíjet čas" na zastávkách a v čekárnách u lékařů, pak už je 50MB málo.

hodnocení

0x

Tak v mobilu,čo mám neobmedzený s dosť malou rýchlosťou sa mi na surfovaní po nete pohybovala spotreba okolo 700 MB na mesiac.

hodnocení

0x

Tak ano, 50MB datový limit je málo i na email..

Nicméně nevím kde bydlíte, ale i v našem okresním městě mi každých snad 200m "pípá" nějaká free WIFI..

Potom by Vás datový limit nemusel zajímat..

hodnocení

Jsem z Ostravy. Pořídila jsem si nový mobil, zvažuji ten internet do něho. Ten jsem ve starém mobilu neměla, tak zjišťuji u zkušených, co a jak, který by byl cenově nejvýhodnější...

Tomu rozumím..

Tak si zapněte WiFi a podívejte se na místech která nejčastěji navštěvujete, či obýváte, zda jsou tam free přístupové body..Třeba budete příjemně překvapena a většinu dat budete přijímat přes WiFi a nikoliv přes síť mobilního operátora.

hodnocení

0x
kupte si za 200kc sim kartu mobil.cz a máte internet na pul roku.krome sledovani tv .youtube apod.na ostatni emaily atd staci v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]