Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měl bych takový dotaz na chatě mám solární panely,tedy pouze rozvod 12v,a chtěly bychom si tam dát zahradní fontánku,fontána je sice na 12v ale střídavých vím že existuje měnič z 12v na 230v ale přijde mi zbytečný dělat z 12v na 230v a potom zase na 12v.proto se chci zeptat jestli neexistuje nějáký střídač,odběr fontány je 1A.děkuji
Dobrý den,tak jsem psal do toho shopu,at mi poslou foto napájecího adaptéru pro fontánu,a dostal jsem pouze takovou to fotku na které se to nedá pořádně přečíst,ale myslím že tam je 12v-200ma,2,4VA,chci se zeptat když je tam to VA tak je to sdřídavé nebo?v tom obchodě mi to totiž nejsou schopni říct,děkuji
12Voltů * 200miliAmpérů = 2,4VoltAmpérů = zdánlivý výkon /dříve waty/
To, že ten napáječ je na stejnosměrné napájení je napsáno : SEC: (sekundár, výstupní napětí) 12V -- (ta čárka je znak pro stejnosměrné napětí, nebo tam je napsáno DC) 200mA (max proudová zátěž napáječe) 2,4VA (zdánlivý výkon), pak je tam schématická značka pojistky a 115 °C (tepelná pojistka proti přehřátí), dva čtverečky v sobě znamenají dvojitou ochranu proti dotyku nebezpečných částí. Kdyby byl napaječ na střídavé napětí, tak místo čárky bube namalována vlnovka a nebo napsáno AC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.