Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Symbian - přestal fungovat prohlížeč

Od: klima® odpovědí: 5 změna:

Mám Nokii N95. Slouží dobře, i když je stará a je v ní jen obyčejný Symbian (60). Měla jsem na prohlížení webu nainstalovanou Operu mini a vše fungovalo. Teď ale když ji otevřu, tak se ihned jakoby minimalizuje (dřív než se úplně otevře) a vypne se. Prostě nejde otevřít webový prohlížeč. Myslela jsem, že je to tou Operou, ale integrovaný prohlížeč dělá to samé. Mám i Facebook aplikaci a ta funguje normálně, takže připojením to nebude. Nic nového jsem neinstalovala, že bych si tam něco dotáhla. Nevíte někdo, co s tím? Nemůžu si takhle ani přečíst emaily :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, neporadím Vám kde to hledat, ale já bych si vyčistil mezipaměť a cookies v obou prohlížečích - patrně to není ještě nikdy uděláno a bude tam toho dost. Zdravím!

P.S. Hledat tuto možnost buď v nastavení mobilu nebo prohlížeče.

doplněno 02.03.15 08:16:

Ano, vymazat cache = vymazat mezipaměť .

doplněno 02.03.15 08:39:

Je fakt, že jsem si uvědomil, že jsem také dříve měl v mobilu Operu Mini a také s ní byl nějaký problém, který se dal vyřešit jen přeinstalováním této aplikace. Ale, už jsem ji dlouho nezapínal (snad tam někde v mobilu ještě odpočívá).

marmar*
hodnocení

2x
A co zkusit odinstalovat Operu mini a vygooglovat si nějakou systémovou? Kolik máš paměti RAM? Nepomůže ani restart telefonu? Nainstaloval bych správce souborů X-Plore a trochu bych ten telefon promazal. A zkusil bych se podívat přímo na fóra se symbianem, kde v minulosti takové věci řešili pořád. :) Všechny ty aplikace se budou hledat těžko, protože hodně jich napíše Prošlý certifikát... Pokud se prohlížeč hned zavře, tak přes ten nevymažeš ani tu historii. Takže přes X-Plore otevřít složku C:> system> a v tom vymazat složku cache. Třeba to pomůže, ale to jen pro začátek. Chtělo by to co nejvíc uvolnit složku C:, takže co nejvíc věcí přesunout na kartu.
hodnocení

Prošlé certifikáty mi nevadí, mám telefon rootlý :D. X-Plore mám, na něj jsem zapomněla, díky *hi*. Přes ten prohlížeč ty cache právě nevymažu, když nejde otevřít. Zkusím to přes to X-Plore a pak napíšu.

doplněno 02.03.15 08:30:

Tak promazat cache ani vyčištění Céčka nepomohlo. Ale to odinstalování Opery jo. Nainstalovala jsem ji znovu, a vypadá to, že ta moje stará byla nějaká neaktualizovaná a už nepodporovaná :D.

marmar*
hodnocení

2x
Čistě teoreticky. Ten prohlížeč Web by mohl začít fungovat už po odstranění té Opery mini. :)

marmar*
hodnocení

0x
Důležité je, že se to povedlo. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]