Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednavka klavesnice a pouzdra tab. SAMSUNG

Od: wobr32* odpovědí: 2 změna:

Dobry den, nasel jsem na internetove strance tvc-mall.com/... neco co bych chtel. jak postupovat pri koupi a placeni? aby mi to prislo do ceske republiky? dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

0x

Nejspíš půjde platit kartou. Poštovné do ČR:$10.22.

Zkuste to dát do košíku a uvidíte. Další dotaz je na barvu, kdyby vybraná došla.

doplněno 01.03.15 21:17:

Když jsem to zkoušel, tak to sice nechtělo registraci, ale platí se tam asi nejspíš přes PayPal - to je služba, kterou je dobré mít.

doplněno 01.03.15 21:19:

K PayPal doporučuji popis: helpforenglish.cz/...

doplněno 01.03.15 21:24:

Varianta za něco přes pět set korun, poštovné je zdarma:

ebay.com/...

chinaprices.us?q=Case%20f/...
Zkus tohle prolistovat ať nemáš poštovné dražší než zboží.
Co se týče platby tak Aliexpres na který vede nejvíc odkazů bere platby kartou které pozastaví a obchodníkovi je předá až po té co uplyne 30dní nebo po té co potvrdíš doručení zboží. Kdyby ti to nepřišlo do měsíce. máš možnost jít do sporu s prodejcem a aliexpres slibuje že peníze vrátí. Nevím . . nikdy jsem do sporu nemusel. Zatím mi všechno přišlo. Pozor - na zboží kde cena +poštovné překročí 22€ ti může celnice napálit 20%DPH

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]