Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD televize - Samsung nebo Sony

Od: petery odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na Váš názor dvou LCD televizí, Samsung le40a856 a Sony kdl-40w4500 co by jste doporučili jaký z těchto typů koupit. Děkuji spěchá.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a plazmu nechcete? Za tu cenu bych bral nejnovejsi model plazmy od Panasonicu.

petery
hodnocení

Plazmu opravdu ne, vybral jsem si tyto 2 typy a mezi nima vybírám, a potřeboval bych od Vás poradit jaký máte na ně názor.

Ta LCD TV od Sony ma vic HDMI vstupu, takze asi tu, ale ja bych to bral i podle znacky, takze radsi Sony nez Samsung, se Samsungem nemam moc dobre zkusenosti. Ale taky zalezi co od takove TV ocekavate, co vsechno k ni chcete pripojit a taky zalezi na kvalite prijmu signalu, ale to urcite vite. A muzu se zeptat proc nechcete plazmu? My ted budeme kupovat plazmu a chtel bych vedet proc plazmu nechcete, kdyz se vsude uvadi, ze plazma je lepsi technogie nez LCD. I kdyz posledni dobou se to srovnava, ale vice navrch ma stale urcite plazma.

petr123*

Lepší technologie není ani jedna, každá má své plusy a mínusy, každému se líbí něco jiného. To je jako debata jestli telefon Nokia nebo jiný nebo jestli auto na benzín nebo naftu. Na takové otázky prostě není absolutní odpověď.*frajer*

Já si třeba taky vybral LCD od Sony, prostě se mi to zdá lepší než plazma. Ale nikomu nevymlouvám pokud si myslím že je to naopak...

Doporučuju přečíst si tento článek:

avmania.zive.cz/...

petr123*

Jenom upozornění že článek je víc jak rok starý, takže nové modely LCD a asi i plazmy jsou zase o něco lepší než jak je to tam popsané...

Ano, to je pravda, ale i tak pořád platí ty zásadní věci ohledně obrazu (myslím tím, že LCD krystaly jsou jenom podsvícené a plazma je sama zdrojem světla) atd.

petery
hodnocení

Chtěl bych se ještě zeptat na jednu věc, LCD televize Samsung le40a786 má Smart LED podsvícení a 8 série le40a856 už to nemá a nový model série 9 zase jo. Může te mi říct proč to ta 8 série nemá?

Tak to já bohužel nevím, ale když napíšete na info@samsung.cz, tak Vám určitě rádi odpoví, taky jsem tam už několikrát psal a vždycky něco poradili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]