Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje sd karta

Od: krok odpovědí: 4 změna:

Ahoj, koupil jsem si sd kartu do mobilu. Normálně mi to píše, že je do mobilu připojená, ale nelze na ní fotit, ukládat a ani stahovat. Nevíte jak se dá nastavit, aby fungovala?

doplněno 01.03.15 16:52:

Zkouším to naformátovat. Píše to, jestli chci odstranit vše. Bojím se, že mi to odstraní i věci, co mám v mobilu a ne na sd kartě. Je to možné? Nebo to odstraní jen vše na sd kartě?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, já tomu moc nerozumí. Ale určitě máte v mobilu nastaveno, aby se vám udělané fotky, stažené soubory ukládaly na SD kartu, že. Já jsem nikdy nemusela novou SD kartu formátovat, vždycky fungovala.

krok
hodnocení

Ano, mě se to dřív také automaticky ukládalo do sd karty, ale teď se mi to automaticky ukládá do mobilu.

honza123*

je to trochu jinak.

Na PC jsem nahrál nějaké soubory a fotky. poo vložení do tabletu mi to hlásí, že karta je vyjmuta a když to vložím do mobilu, tak mi to nahlásí, že se karta má naformátovat.

krok
hodnocení

Už jsem ji naformátoval, jenže se tím naformátováním odpojila..a nefunguje už vůbec. Poraďte někdo prosím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]