Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklý buben pračky

Od: carollyn odpovědí: 7 změna:

Zasekl se mi buben v pračce...je otočen vzhuru nohama dviřka se asi otevřely ...nejde s ním hnout ani o cm...je to pračka Elektrolux s vrchním plněním...chtěla bych znát kolik mně to bude stát opravit.děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Několik doplňujících otázek:

Jaký je to přesně typ pračky?

Má pračka na dně bubnu (naproti dvířkům) čistící otvor?

Je v pračce prádlo?

carollyn
hodnocení

Je to EWT 1015 ...prádlo tam právě že mám...slyšela jsem divný zvuk takový jako by to o něco třelo tak jsem to rychle zastavila otevřela a buben je dvířky dolů a nejde s ním pohnout.na dně bubnu není čisticí otvor.

pravdomluvny*

Tak to je asi opravdu na opraváře. Vydržte až se tu objeví nick hangar, poradí vám.

doplněno 08.02.09 16:08:

aa, nevšiml jsem si, už je tu

hodnocení

0x
Zdravím, doporučím zavolat si domů opraváře praček, todle sami nevyřešíte,pokud bubnem nejde otočit vůbec se o to nepokoušejte, můžete jen ještě víc přiložit pod kotel ceně případné opravy.A oprava, dle místa bydliště, dle cen technika, dojezdu, šikovnosti a poctivosti, možná to bude hotovka za půl hodinky ale taky případ na několik dní na dílnu kde bude konstatována smrt pračky a cenově nerentabilní oprava, ale vše je na majiteli kolik do ní vrazí...nakonec se jen zeptám byla v pračce nějaká sviňárna s kosticemi?S pozdravem Adam.
*cteni*
carollyn
hodnocení

Ano děkuju za názor...taky to vidím na odborníka... - ) kostice v pračce nebyly ty tam nikdy nedávám...zato fusekle ...ty budou asi všude jen ne v bubnu...už se tomu musím smát...holt když se daří tak se daří.díky Karolína

jabraka*

Carollyn:

Domnívámse,že i při otevřených dvířkách by se měl dát buben otočit,ale jen směrem přes pantík,na druhou stranu se dvířka opírají.Kdyby se použil na namazání mýdlový roztok,pomalu by se buben ručně dal protočit.

JABRAKA

Věř že by ty to určitě nešlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]