Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký chytrý mobil?

Od: bina odpovědí: 17 změna:

Dobrý den prosím o radu,

jaký chytrý mobil bych si měla pořídit. Jsem starší, takže upřednostním jednodušší ovládání, tedy ne moc složité ale zase ne na úkor kvality. Díky za Vaše rady.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, chytrý mobil je pro chytré lidi. Ovládání je dotykové, tak budete pouze "omatlávat" povrch mobilu z té strany, kde jsou obrázky (ikony). Jak "chytrý" mobil máte nyní? Jaké máte na přístroj další požadavky (např. cena)? Už si vybíráte z nějakých přístrojů? Zdravím!

doplněno 01.03.15 21:31:

zwiki - ale, no tak. Trochu nadhledu a nebrat vše tak vážně. Ale, podívejte se, kolik je tady otázek na mobil typu: "Kde to tam najdu?", "Kde to tam vypnu?", "Proč nejde to či ono?" Lidé si pořizují náročnou technologii, kterou mnohdy nevyužijí a také ani nezvládnou.

zwiki*

To píšete jako by jste byl sám chytrý pane.Chytrý mobil je snad pro všechny mimo dementů.

stonek*
hodnocení

0x

Mohu Vám doporučit některý z telefonů Prestigio, nabízejí stená zařízení jako konkurence ale za nižší cenu, mají veliký výběr v kterém si vybere snad každý, mají v Česku servisní síť a cenově rozumné a dostupné náhradní díly, takže v případě poškození pádem či jiném to není rovnou na nákup jiného telefonu.

jarka53
hodnocení

0x

Dobrý den, asi nejjednodušší ovládání mají Windows Phone mobily, které vyrábí známá značka Nokia. Vesměs jsou i kvalitně zpracované a ani nejsou příliš drahé. Jistou výhodou je i možnost vybrat si svou oblíbenou barvu, zvláště asi my ženský to oceníme :-D

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, na co všechno budete chytrý telefon potřebovat? Podle toho je třeba přístroj vybírat.

eulalie:

Chytré telefony jsou na jedno brdo, výběr lze zaměřit na velikost / kvalitu displeje a na rychlost procesoru, velikost paměti. To k čemu všemu bude použit si uživatel určí sám staženými aplikacemi :)

eulalie*

to bmbx: No, o to tu jde. Na co bude paní chytrý mobil potřebovat. Jestli jí bude stačit nějaký ten šunt do dvou tisíc, nebo si připlatí na pořádné pádlo za tisíc dvacet. Tož asi tak nějak.

eulalie:

pochybuju, že paní bude preferovat rychlý procesor, velkou operační paměť a HD displej - i bez toho všeho lze chytrý mobil dostatečně všestraně využít - Tož asi tak nějak :)

eulalie*

bmbx: No však o to jde...proč jste tak nechápavý. Proto jsem se paní ptala, na co bude mobílek používat. Schválně, jaký byste vybral pro mě chytrý mobil, když vám dám tyto indicie. Jsem střední generace (probůh ty roky tak letí), mobil používám prakticky pořád, dokonce i s ním spím. Potřebuji využívat internet kvůli práci. Používám dvě simkarty a špatně se mi telefonuje s dotykovým displayem ;). Tož?

nikys

Tož, mě jen není jasné, proč se špatně telefonuje s dotykáčem?

Jinak pro paní tazatelku, co člověk to názor, tady asi odpověd nenajdete..

eulalie*

Tak abych uvedla vše na pravou míru. Mám duální telefon, dotykáč mi nevyhoval - právě kvůli potřebě dvou simkaret... bylo to k uzoufání s takovým verglem telefonovat. Nyní jsem spokojená, mám celkem dobrý tlačítkový telefon a tablet k tomu...

pfpetr*

eulalie treba zrovna nejlevnější lumie zrovna tak nejdražšší tvé požadavky splní . Při 2sim pak czc.cz/... tento. S mačkáním neznámích tlačítek uchem lumie problem nemají pokud jsi tím myslela toto

doplněno 28.02.15 17:13:

u androidů za tuto cenu je to o nervy

eulalie:

nechápavá jste poněkud vy :)

Myslím že jsem dal dostatečně najevo, že u chytrých telefonů nelze vybírat podle toho na co jej člověk bude používat, protože to si nakonec určí sám výběrem aplikací, které si tam nainstaluje :)

karelolda
hodnocení

0x

Myslim si ze solidni chytry mobil se da sehnat uz od 2000 Kc viz Microsoft Lumia 435 mader.cz/...

2kedar*
hodnocení

0x

Chytrý mobil..?

Žádný. Opravdu radši zůstanu u své staré, dobré Nokie, která mě svými

novými aplikacemi neokrade. Je to na Vás.

pfpetr*
2kedar neokrade te ani nova nokie . Okrades se vždy jenom sam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]