Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Ericsson W902 - jak vymazat customizace

Od: tomino69* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem . Mohly by jste mi prosím pomoci s tímto problémem . Dá se nějak odstanit customizace operátora? Mám na mysli pevně nastavené klávesy na internet atd. Rád bych ho měl jako zakoupen ve volném prodeji . Předem díky za pomoc .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, ze stránek www.sonyericsson.cz si stáhněte aktualizační program seus2 který kompletně vymaže paměť telefonu a nahraje originální soft od SE do telefonu, postupujte při aktualizaci přesně dle návodu který na vás bude program chrlit, raději držte tlačítko C déle(pro jistotu) vše by se mělo povést, pokud ne ještě by šel stáhnout poslední firmware ze serveru wotan a nahrát jej do mobilu přes FAR ale to je již velmi složitá operace a dá se říct že BFU se tím připraví o záruku mobilu.Při použití programu seus2 od SE o záruku vůbec nepřicházíte takže buď v pohodě.S pozdravem Adam.
*cteni*
tomino69*
hodnocení

Děkuji moc. Zkusím to . Bál jsem se té ztráty záruky .

tomino69*
hodnocení

Tak bohužel . Protředí VF zůstalo zachováno .

se-tuning.cz/...
Tady najdeš vše i to jak to provést a nepřijít o záruku věk, škola a práce mi znemožnily se na stránkách orientovat ale já kdysi se svým k75i díky těm stránkám hodně vytrpěl a pak hodně machroval...dnes ma K810i a divočiny už nemusím, ale jak jsem řekl pokud budeš hledat najdeš vše co já kdysi i něco víc...tak štastný dohledání:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]