Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkolaboval mi sony ericsson xperia ray

Od: ivikivi odpovědí: 5 změna:

Při pokusu o hard restart trojhmatem se mi objeví logo sony a začne mi blikat červená dioda 3 krát a pauza a furt dokola.Prosím o radu DÍKY.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste na chvilku vyndat baterii z mobilu a potom ji tam zase vložte. Někdy to může pomoci. Zdravím!

hodnocení

0x

Stáhněte si Sony PC companion, je to software pro kompletní komunikaci s PC - záloha kontaktů, stahování souboru do mobilu, aktualizace mobilu atd...

Lze na tomto programu zvolit i tkzv. "oprava telefonu" - přehraje software i v mrtvém mobilu, postupuje se podle instrukcí které program píše, bohužel nazůstanou žádná původní uživatelská data, ani kontakty. Pokud nemáte zálohu na paměťové kartě tak o ně příjdete, ale nedělat si zálohu takových věcí je prostě obrovská chyba.

ivikivi
hodnocení

Sony companion mám ale mobil nechce z pc komunikovat.

To právě vůbec nevadí, Sony companion napíše, že mobil je nenalezen, copak jsem nepsal, že to funguje i na mrtvý mobil? :-D

Po spuštění programu zvolíte Support zone - Aktualizace software mobilu/tabletu a naposled na modrý nápis opravit telefon a pak jen čekat a provádět napsané instrukce.

Companion si stáhne nejnovější software z netu a pak vás vyzve odpojit mobil, zmačknout určité tlačítko na mobilu a současně zapojit kabel. A pak je potřeba dlouho vyčkat a na nic nesahat.

Počítejte s tím, že to tutově zabere, musíte mít taky dostatečně nabitou baterii v mobilu (minimálně 80%)

doplněno 01.03.15 11:43:

Nemáte za co :)

ivikivi
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]