Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepětí v DVD přehráváči - cena opravy

Od: bigjan* odpovědí: 3 změna:

ahojte,mám dotaz,do mého DVD Sencor SDV7401 vlítlo zřejmě přepětí a prošlehlo mi IO (TNY 268 PN) spolu s přilehlým odporem a cívkou,na kterých nejsem schopen díky poškození hodnoty,mockrát děkuji*cteni*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus to tady:

www.ezk.cz

jabraka*
hodnocení

0x

Honzo,copak jsi tam asi připojil?ale díval jsem se na ceny,Typ 7404 stojí 1260 Kč.U naší opravny elektrozboží je jen identifikace závady za 900.-Jestli k tomu připočítají práci a materiál a daň,asi bych ti doporučil koupit stroj nový.Pokud bys chtěl vadné součástky měnit,bez speciálního nářadí to nezvládneš.Zaletovat CMOS obvod asi bude velký problém,a ani vytažení poškozeného bez zničení tiš.spoje nebude žádný med.Je to smutné,ale nepotěším tě.

JABRAKA

bigjan*
hodnocení

dík za stanovisko,nic jsem tam nepřipojil,dcera slyšela ránu zpoza přístroje a já po rozebrání zjistil výše uvedené,součástku cmos mají u nás a známý,který je velkým fandou antén a televizí mi přislíbil bezvadnou výměnu,jen mi šlo o hodnoty těch součástek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]