Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhodit nabíječku?

Od: rostat odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, prosím o radu kde mi opraví nabíječku ULTIMATE SPEED - děkuji za op

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

diwo
hodnocení

1x

Pokud jí máte v záruce doneste jí prodejci (tuším Lídl) a reklamujte. Když je po záruce, vyhoďte ji a kupte novou.

hodnocení

0x

to je ta z Lídlu? oprava většinou nerentabilní, kupte novou; a co s ní je? i dobrý známý kutil se do toho nepustí...nedoplatil byste se ...v lepším případě

Dobrý kutil se pozná podle toho, že pro něj není nic překážkou :)

asd1

To je spíš nadšenec, který to protě chce spravit. Nebo jako studijní materiál aby se něco naučil. Rozebrat, zjistit vadnou součástku, sehnat jí a vyměnit... Míň práce je jít na brigádu, vydělat to pětikilo a koupit novou.

asd1:

a zamyslel ses někdy nad tím co je to vyplýtvané energie a materiálů, když se takhle pořád něco vyhazuje kvůli každé prkotině? Lidstvo nezajde na hlad nebo atomovou válku, ale na totální včerpání naší Země. Výroba 3,14čovin roste exponenciálně a lidi vyhazujou a kupují...

doplněno 26.02.15 12:28:

buss:

to nejsou vady kvůli kterým se něco vyhodí :)

asd1

S tim naprosto souhlasim. Taky nemám rád spotřební zboží, to je cesta do xxx Úmyslně omezovat životnost je mor.

Životnost ale musí vycházet od výroby, spravovat spotřební zboží není cesta. Lidi musí vyžadovat kvalitu a životnost a to šizené vůbec nekupovat. Já se to snažim, ale většina lidí to kupuje tak se to vyrábí a dál stupňuje...

asd1
hodnocení

0x

jj, v záruce vyreklamovat (Lidl 3 roky), po záruce zahodit a koupit novou...

hio
hodnocení

0x

Co je nabíječce? Mám stejnou, max spokojenost a nedávno jsem koupil do zásoby novou s tím displejem Za ty prachy výborná nabíječka.

buss
hodnocení

0x

U takových nabíječek byly vady - tvrdé kabely a jejich lámání, tlačítko.

hodnocení

0x

Měli jsme z Lídlu,fungovala dobře a ke konci 3 roku se pokazila,tak nám bez problémů vrátili peníze a my si vzali pak od nich další-novou,skoro stejnou,tak doufám,že zase vydrží aspoň do 3 let a tak pořád dokola. :--))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]