Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobry tablet na hry atd?

Od: dankoss* odpovědí: 4 změna:

dobry den , k narozeninam jsem si vybral tablet na hry atd a chci se zeptat jestli je dobry alza.cz/...

dekuji dopredu za vase odpovedi

dan

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také si tam přečtěte recenze. Je tam OS Android, tak tam půjdou hry pro tento OS. Zdravím!

doplněno 24.02.15 10:35:

alza.cz/...

doplněno 24.02.15 11:31:

Stále otázku aktualizujete, ale do odkazu se nepodíváte.

doplněno 24.02.15 20:20:

Já si myslím, že zkušenosti uživatelů jsou lepší. Ale, je to tablet s OS Android a nabídne v podstatě to stejné, jako jiný tablet s OS Android. Nečekejte zázrak. Volte podle ceny a velikosti tabletu - ať na ty hry vidíte.

maty*

Mám ho je supr nepoužívam ho primárně na hry ale taky na něm hraju, jinak já ho mam z aaron. cz

dankoss*
hodnocení

tak dival jsem se, je ale lepsi kdyz mi nekdo zkusenej vtomhle oboru poradi

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

tady není moc co vymýšlet, poměr cena/výkon je celkem ok, ovšem není to žádný super výkon, něco si tam zahraješ něco ne, herní tablet to určitě nění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]