Nejste přihlášen/a.
Pořizuji jako dárek TV Samsung UE32ES5500 a k tomu odpovídající usbflash disk.
Rozhoduji se mezi těmito typy:
1) ADATA S107 32 GB
2) ADATA S102 PRO 32GB
3) CORSAIR Voyager 32 GT (ten se mi zdá příliš robustní)
Má někdo zkušenosti a doporučení?
Děkuji
ja bych flashku nebral, ale pro TV nahrávky mám 80gb uSB 2,5" disk samsung. Napájení je přímo z USB. Ryhlost má někde kolem 20MB/s. Na aukru nebo jinde se dá myslím sehnat za pár stovek.
to přesně nehápu, myslíte tím, že to je lepší.
doplněno 11.12.12 13:48:jde i o to že ta Flash se zaplní poměrně rychle. . .
Já jen mohu doporučit to, že není potřeba kupovat tu nejdražší booster flashku o stovky korun dráž. Na Heurece u Samsung TV jeden uživatel popsal přesně, jak u flashky kterou prvotně TV nevezme na nahrávání si pomocí uvedeného programu, který nahrajete do PC a tím pak tu flashku naformátuje docílíte, že pak TV flashku vezme na náhrávání i když flaska umí nějakých cca 10MB/s místo booster flahsky cca 25MB/s a více. Zkuste si spočítat 10MB/s . 60s = 600MB/minutu 600MB/minutu . 100minut = 60000MB = 60GB na jeden celovečerní film. Pěkná blbost Tady je vidět jak výrobci zákazníka tlačí do nákupu . I flashka která není uplně noname a má zápis cca 5MB/s bude uplně stačit
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.