Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký flashdisk pro nahrávní TV

Od: dedabrno® odpovědí: 6 změna:

Pořizuji jako dárek TV Samsung UE32ES5500 a k tomu odpovídající usbflash disk.

Rozhoduji se mezi těmito typy:

1) ADATA S107 32 GB

2) ADATA S102 PRO 32GB

3) CORSAIR Voyager 32 GT (ten se mi zdá příliš robustní)

Má někdo zkušenosti a doporučení?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ja bych flashku nebral, ale pro TV nahrávky mám 80gb uSB 2,5" disk samsung. Napájení je přímo z USB. Ryhlost má někde kolem 20MB/s. Na aukru nebo jinde se dá myslím sehnat za pár stovek.

kangaroo*

Taky harddisk je hardddisk.

to přesně nehápu, myslíte tím, že to je lepší.

doplněno 11.12.12 13:48:

jde i o to že ta Flash se zaplní poměrně rychle. . .

kangaroo*

Já mám k té samé TV v pokoji připojen přes GLAN sít disk NAS 2TB a tam se mi vejde moc moc dat a zároveň to mám jako celkové domací datové uložiště a co dneska nahrávat, když za pár hodin to někdo dá na internet a už to i ostřihá a převede. Disk a Internet víc nepotřebuju :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Já jen mohu doporučit to, že není potřeba kupovat tu nejdražší booster flashku o stovky korun dráž. Na Heurece u Samsung TV jeden uživatel popsal přesně, jak u flashky kterou prvotně TV nevezme na nahrávání si pomocí uvedeného programu, který nahrajete do PC a tím pak tu flashku naformátuje docílíte, že pak TV flashku vezme na náhrávání i když flaska umí nějakých cca 10MB/s místo booster flahsky cca 25MB/s a více. Zkuste si spočítat 10MB/s . 60s = 600MB/minutu 600MB/minutu . 100minut = 60000MB = 60GB na jeden celovečerní film. Pěkná blbost :) Tady je vidět jak výrobci zákazníka tlačí do nákupu . I flashka která není uplně noname a má zápis cca 5MB/s bude uplně stačit :))

raadek*
Trošku si dovoluji oponovat. Rychlost je důležitá především pro TIMESHIFT, takže bych pro záznam méně jak 10MB/s nedoporučil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]