Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava gramofonu

Od: babulka® odpovědí: 4 změna:

Prosím nevíte někdo kde by se mi mrkli na starý gramofon? Myslím, že je problém v jehle, děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud tady napíšete přesný typ gramofonu, tak to možná vyřešíme tím, že budete vědět, jakou jehlu si koupit a jak ji vyměnit. Zdravím!

marketahladik
hodnocení

0x

Dobrý den,

vím, že původní dtaz je starý, ale jsem momentálně ve stejné situaci.Pokud by mi někdo prosím poradil ohledně jehly ke gramofonu Elipson Alpha 100 Riaa BT byla bych moc ráda.

Děkuji za odpověď

Markéta

jdukolem

Jehly se měnily tak před 70 léty. Ve vašem gramafonu by měla být tato přenoska.

conrad.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Takový dotaz je i přes stáří poněkud nepřehledný Porucha funkce gramofonu,může mít mnoho důvodů.I špatná funkce přehrávaného hudebního záznamu.může být ovlivněna nejen přenoskou,ale i nastavením systému.Vždyť z otázky vůbec vada není poznat! Pokud by mi tazatel gramofon přivezl,určitě bych mu ho uvedl do slušného provozu.Mám k dispozici i náhradní přenosky různých typů.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]