Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevrit soubor DThumb

Od: denx odpovědí: 5 změna:

Ahoj mam takovy dotaz v telefonu jsem nasla soubor dthumb a v pc mi nejde otevrit po otevreni mi tam pise .. ftypisom isom3gp4 čfree a naky nesmysli podtim naky znaky pismenka atd a ja nevim tet co to je a chtela bych to otevrit soubor ma 390kb díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi nemá význam ten soubor otevírat - odhaduji to na soubor vytvořený systémem v mobilu a jde asi o soubor, který má souvislost s náhledem (asi videa 3GP).

Zřejmě se po smazání zase vytvoří. Zdravím!

doplněno 23.02.15 11:21:

To nevím přesně, ale poznáte to, pokud se soubor znovu vytvoří nebo se změní (a také jeho velikost nebo datum). Myslím, že by to měl být systémový soubor a v něm záznam o zobrazeném videu nebo fotkách.

doplněno 23.02.15 11:55:

Je to ono, co již uvedeno. Možná nemáte zapnutou funkci náhledů nebo je tam informace, že z něčeho nemohl systém náhled vytvořit. Každopádně, nemá význam se obsahem souboru nějak vzrušovat.

doplněno 23.02.15 11:59:

Nemáte zač.

denx
hodnocení

Aha a to znamena ze to pouziva prehravac videi co nahraju mobilem?

horak*

Meli by to byt miniatury obrazku, ktere se zobrazuji pri malych nahledech

denx
hodnocení

To se prave nezobrazi vubec proto se ptam jak aspon nejak zjistim coto je ...

denx
hodnocení

už sem nato přisla je to od nahraných videi :) děkuji moc za nasmerovaný že je to od videa :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]