Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někdy se mi stane, že když natáčím svojí zrcadlovkou Canon Eos 7D, tak se mi někdy stane, že pár sekundách natáčení se mi vpravo ukáže pět čtverečků a až se všechny vyplní, tak se mi natáčení vypne. Stává se to málokdy, ale vadí mi to. Zkoušel jsem formátovat kartu a nepomohlo to. Používám kartu SanDisk Ultra - Compact flash - 30MB/s - 16GB
Co s tím je?
Karta je pomalá, čtverečky indikují zaplnění vyrovnávací paměti, občas se vyplatí juknout do manuálu
Záleží v jakém rozlišení, v kolika fps a jaké kompresi videa fotoaparát natáčí - na co je nastaven, musí to být někde ve specifikacích foťáku. Stačí z něčeho malinko ubrat a bude chodit jako brus i se stávající kartou.
Myslím, že 60mb/s zvládne bezpečně, protože když teď se to stává občas, tak je rychlost karty skoro dostačující, ale na hraně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.