Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google účet v androidu

Od: hjk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Včera jsem na svém google účtu přes počítač změnila svou primární e-mailovou adresu a heslo. Vše fungovalo jak mělo. Poté, co jsem zapnula můj smartphone s androidem, objevil se v horní liště trojúhelníček s vykřičníkem, že je Vyžadována akce s účtem, měla jsem zadat heslo, stále se však obejvovala má dřívě primární e. adresa a heslo mi to nechtělo vzít. Posléze vyskočil i druhý trojúhelníček se stejným požadavkem, tentokráte se však již jednalo o mou skutečnou akutální primární e. adresu, zadala jsem ono nové aktualizované heslo, stále však vyskakovala hláška PŘIHLÁŠENÍ SE NEZDAŘILO - Zadali jste nesprávné heslo nebo se váš účet změnil. Zadejte heslo znovu. Nyní se nemohu přihlásit přes android na google+, ani na GooglePlay... V nastevní mobilu synchronizace účtů a nastavení se mi u googlu zobrazují 2 účty - jeden s onou starou již neexistující adresou (tu mám nyní nastavenou jen jako sekundární) a novou, i když jde o jeden účet. U obou se pak píše CHYBA SYNCHRONIZACE. V horní liště se mi neustále zobrazují ty 2 již zmiňované trojúhelníčky.

Netuším, co dělat. Přes počítač vše funguje, veškeré účty s mým účtem spojené. Na androidu se nemohu přihlásit.

Co pomůže, neví někdo z Vás? předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x
Jak jste provedla zmenu primarniho e-mailu? Ten by pristupem napr pres Chrome nebo IE a Profil > nemel jit zmenitdoplněno 21.02.15 10:37: Chcete-li e-mailovou adresu svého účtu změnit, postupujte následujícím způsobem:Přihlaste se ke svému účtu Google.ASI NEPOUZIVATE G-MAIL. JA ANO, TAK ME TO NEJDE.V poli E-mail a telefon klikněte na tlačítko Upravit.Klikněte na Upravit vedle e-mailu, který chcete změnit.Po uložení změn byste měli dostat ověřovací zprávu na e-mailovou adresu, kterou jste právě zadali. Změnu dokončíte kliknutím na ověřovací odkaz v této zprávě. Zprávu s potvrzením o změně v účtu byste měli dostat také na svoji původní e-mailovou adresu.Výjimky:Pokud u svého účtu používáte Gmail, po registraci není momentálně možné uživatelské jméno v Gmailu změnit. Můžete si však, vytvořit další účet Google s odlišným uživatelským jménem pro Gmail.E-mailovou adresu svého účtu nemůžete změnit na již existující adresu Gmailu; ke svému účtu Google však můžetepřidat novou adresu Gmailu.E-mailovou adresu svého účtu nemůžete změnit na e-mailovou adresu, která je již přiřazena k jinému účtu Google.Pokud chcete změnit alternativní e-mailovou adresu na novou primární adresu, nejprve tuto alternativní adresu smažte ze svého účtu.Nově zvolené uživatelské jméno účtu musí být aktivní a platná e-mailová adresa, ke které máte přístup.doplněno 21.02.15 10:57: Protoze to tedy nemuzu overit, tak doporucuji. 1. Vratit puvodnui heslo i e-mail v PC na puvodni a odzkouset jak v PC tak Androidu.2. Odstranit ucet (synchronizaci) v Androidu - Nastaveni > ucty > Google...3. Zmenit primarni e-mail v PC. Ulouit.4. Znovu do uctu v PC a zmenit heslo.5. Jit do Androidu a pripojit ucet Google s novym heslem
Google účet v androidu

dusansnasel
hodnocení

0x

Mám stejný dotaz ,jako hjk ze dne 21.2.2015 nemohu se přihlásit přes android na google

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]