Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Včera jsem na svém google účtu přes počítač změnila svou primární e-mailovou adresu a heslo. Vše fungovalo jak mělo. Poté, co jsem zapnula můj smartphone s androidem, objevil se v horní liště trojúhelníček s vykřičníkem, že je Vyžadována akce s účtem, měla jsem zadat heslo, stále se však obejvovala má dřívě primární e. adresa a heslo mi to nechtělo vzít. Posléze vyskočil i druhý trojúhelníček se stejným požadavkem, tentokráte se však již jednalo o mou skutečnou akutální primární e. adresu, zadala jsem ono nové aktualizované heslo, stále však vyskakovala hláška PŘIHLÁŠENÍ SE NEZDAŘILO - Zadali jste nesprávné heslo nebo se váš účet změnil. Zadejte heslo znovu. Nyní se nemohu přihlásit přes android na google+, ani na GooglePlay... V nastevní mobilu synchronizace účtů a nastavení se mi u googlu zobrazují 2 účty - jeden s onou starou již neexistující adresou (tu mám nyní nastavenou jen jako sekundární) a novou, i když jde o jeden účet. U obou se pak píše CHYBA SYNCHRONIZACE. V horní liště se mi neustále zobrazují ty 2 již zmiňované trojúhelníčky.
Netuším, co dělat. Přes počítač vše funguje, veškeré účty s mým účtem spojené. Na androidu se nemohu přihlásit.
Co pomůže, neví někdo z Vás? předem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.