Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ipad- gmail

Od: loula odpovědí: 7 změna:

Dobry den, chtěl bych se zeptat jde se přes Ipad dostat v Gmailu na Disk- to jsou takové tabulky... Mam i aplikaci Gmail a nemůžu to v ni nikde najít a kdyz nájezdu přes net tak to tam taky nikdy nevidím. Předem mockrát za odpoved.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Gmail je emailový klient, disk? Pravděpodobně máte na mysli google drive, to je zase úplně jiná aplikace a služba, nechápu proč by se do ní mělo jít přes Gmail, stačí si stáhnout aplikaci na iOS google drive zde. V PC se pak do google drive leze buď to přímo z plochy pokud si naistalujete tuto službu nebo po zadaní adresy google.com a v pravém horním rohu jsou služby na to stačí kliknout ao tevře se nabídka.

doplněno 22.02.15 12:14:

je potřeba být připojený k internetu, dějě se to tak i v PC?

doplněno 22.02.15 20:21:

je třeba mít naistalované google docs

doplněno 28.02.15 11:43:

A co to dělá? Co to píše?

loula
hodnocení

dobře ale i přes to co jsem si stáhl aplikaci tak kdyz to otevřou mam tam vlastně tu tabulku co mam rozpracovanou ale kdyz ji otevřu tak se mi objeví sedá plocha a na ní načítání a načítání to do nekonečna..my kdy to nenacte. Diky

patas
hodnocení

k netu jsem byl připojen jenže byl asi pomalý a tak jsem zašel tam kde je wifi a už to šlo jenže kdyz otevřou tu složku tak se mi neukáže exceloval tabulka jen bila obrazovka a tam nějaký obdélníček a kdyz dam upravit tak mi to píše ze musim mit stáhle nějaké tabulky které nemůžu najít na AppStore a přitom mam stáhly Excel.. Nechápu to...diky

patas
hodnocení

Zdravím i přes stahtnuti google docs mi stále nelze v disku upravovat... :( prosim o radu.

patas
hodnocení

dela to to, ze kdyz si otevřou tu tabulku tak je nahoře taková tužka(upravit), klepnu na ni a vyskočí tabulka: nainstaluje si bezplatnou aplikaci tabulky... Dole je odkaz na který kliknu a na netu mi nejede úplně blbost...

hodnocení

0x
Stáhněte si aplikaci Google Sheets.
itunes.apple.com/...
patas
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]