Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírka a skenner

Od: cervicek2008* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu.Koupil jsem skenner s kopírkou Xpress M2070.Při kopírování,mebo skenování se mi tam vždy objeví nápis CONFIDENTIAL,nevíte co udělat aby se mi to tam neobjevovalo?Ukázku posílám.Děkuji předem.

Kopírka a skenner

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gi
hodnocení

3x

Máte tam asi vložený tzv. vodotisk-tedy ho zrušte v nastavení tiskrny/skenovacího programu.

cervicek2008*
hodnocení

v menu jsem vodotisk zrušit nenašel,kde ho hledat...

hodnocení

2x

co jsem tak pročítal, tak tato hláška může být díky viru "confidential"- možná tápu vedle, ale jestli je to možné, zkuste projet antivirem a případně ještě ESET online anitivir - při zapnuté kopírce.

doplněno 20.02.15 21:09:

Confidential Print - důvěrný tisk - můžete mít někde nastaveno toto? Pročtl jste si manuál? samsung.com/...

doplněno 20.02.15 21:23:

bod rádci nahoře :) *palec*

doplněno 20.02.15 23:19:

zkuste prosím přesně podle návodu - downloadcenter.samsung.co/...

Chcete-li nastavení tisku změnit ze softwarové aplikace, otevřete Předvolby tisku.

Klepněte na kartu Rozšířené a vyberte možnost Upravit z rozevíracího seznamu Vodoznak. Zobrazí se oknoÚprava vodoznaků.

V seznamu Stávající vodoznaky vyberte vodoznak, který chcete odstranit, a klepněte na tlačítko Smazat.

Klepnutím na tlačítko OK nebo Tisk zavřete okno Tisk.

Kopírka a skenner #2
cervicek2008*
hodnocení

no to bych rád,ale když jsem pomačkal menu,tak jsem vodoznak nikde nenašel

cervicek2008*
hodnocení

prosím a ty předvolby tisku a to ostatní mám začít kde...v kopírce,nebo v compu...díky...

Teoreticky máte k tiskárně nějaký software - program, kde to jde nastavit. Pokud ne, pak vlevo dole kliknete na kolečko windows, pak na "zařízení a tiskárny" - tam se zobrazí i skener - nastavit pak můžete tam...

Pokud se nezadaří - nemáte možnost pozvat nějakého souseda, aby to přesně podle manuálu z odkazu nastavil?

doplněno 21.02.15 09:52:

hlavně že se zadařilo :)

jsem rád - hezký den*slunce*

cervicek2008*
hodnocení

děkuji moc pomohlo to- ano bylo to v software,který je v compu,kdyxbych více přemýšlel...takže dávám dobrou odpověď...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]