Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Koupil jsem skenner s kopírkou Xpress M2070.Při kopírování,mebo skenování se mi tam vždy objeví nápis CONFIDENTIAL,nevíte co udělat aby se mi to tam neobjevovalo?Ukázku posílám.Děkuji předem.
co jsem tak pročítal, tak tato hláška může být díky viru "confidential"- možná tápu vedle, ale jestli je to možné, zkuste projet antivirem a případně ještě ESET online anitivir - při zapnuté kopírce.
doplněno 20.02.15 21:09:Confidential Print - důvěrný tisk - můžete mít někde nastaveno toto? Pročtl jste si manuál? samsung.com/...
doplněno 20.02.15 21:23:bod rádci nahoře
zkuste prosím přesně podle návodu - downloadcenter.samsung.co/...
Chcete-li nastavení tisku změnit ze softwarové aplikace, otevřete Předvolby tisku.
Klepněte na kartu Rozšířené a vyberte možnost Upravit z rozevíracího seznamu Vodoznak. Zobrazí se oknoÚprava vodoznaků.
V seznamu Stávající vodoznaky vyberte vodoznak, který chcete odstranit, a klepněte na tlačítko Smazat.
Klepnutím na tlačítko OK nebo Tisk zavřete okno Tisk.
prosím a ty předvolby tisku a to ostatní mám začít kde...v kopírce,nebo v compu...díky...
Teoreticky máte k tiskárně nějaký software - program, kde to jde nastavit. Pokud ne, pak vlevo dole kliknete na kolečko windows, pak na "zařízení a tiskárny" - tam se zobrazí i skener - nastavit pak můžete tam...
Pokud se nezadaří - nemáte možnost pozvat nějakého souseda, aby to přesně podle manuálu z odkazu nastavil?
doplněno 21.02.15 09:52:hlavně že se zadařilo
jsem rád - hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.