Nejste přihlášen/a.
2x
co jsem tak pročítal, tak tato hláška může být díky viru "confidential"- možná tápu vedle, ale jestli je to možné, zkuste projet antivirem a případně ještě ESET online anitivir - při zapnuté kopírce.
doplněno 20.02.15 21:09:Confidential Print - důvěrný tisk - můžete mít někde nastaveno toto? Pročtl jste si manuál? samsung.com/...
doplněno 20.02.15 21:23:bod rádci nahoře
![]()
zkuste prosím přesně podle návodu - downloadcenter.samsung.co/...
Chcete-li nastavení tisku změnit ze softwarové aplikace, otevřete Předvolby tisku.
Klepněte na kartu Rozšířené a vyberte možnost Upravit z rozevíracího seznamu Vodoznak. Zobrazí se oknoÚprava vodoznaků.
V seznamu Stávající vodoznaky vyberte vodoznak, který chcete odstranit, a klepněte na tlačítko Smazat.
Klepnutím na tlačítko OK nebo Tisk zavřete okno Tisk.
prosím a ty předvolby tisku a to ostatní mám začít kde...v kopírce,nebo v compu...díky...
Teoreticky máte k tiskárně nějaký software - program, kde to jde nastavit. Pokud ne, pak vlevo dole kliknete na kolečko windows, pak na "zařízení a tiskárny" - tam se zobrazí i skener - nastavit pak můžete tam...
Pokud se nezadaří - nemáte možnost pozvat nějakého souseda, aby to přesně podle manuálu z odkazu nastavil?
doplněno 21.02.15 09:52:hlavně že se zadařilo ![]()
jsem rád - hezký den![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.