Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Áéíóú - jak napsat na mobilu?

Od: delta® odpovědí: 9 změna:

Mobil LG G2 D802 - ani z návodu nemohu vyčíst, jak napsat písmenka s čárkou... Poraďte, prosím. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Můžete zkusit klávesnici SwiftKey, je zadarmo a háčky čárky automaticky doplňuje. Taky píšu teď z mobilu, jinak dá diakritika hodně práce. Musíte dlouze podržet znak A až nabídne á.
hodnocení

To stáhnout a nainstalovat do mobilu?

danys*
Stiskněte tlačítko dlouze a vyjede vám nabídka a najeďte na písmenko, které chcete. Většina mobilů to tak má
hodnocení

Ano, ale když kliknu např. na to a, podržím ho, vyjede mi nabídka, kliknu na á, tak mi vyskočí jiné písmenko nebo znak... Nemám něco špatně nastavené?

Ne musíte se líp trefit. Já to dělám že podrzim a hned tím samým hmatem dám á, nesmíte prst zvednout bez najetí na á, jinak sám dá @.
hodnocení

Já jsem *bzum* ! Podržela jsem a a druhým prstem klikla na á. To je ta chyba! Teď jsem to vyzkoušela a jde to v pohodě! Díky moc! *pusa*

Ještě se chci zeptat - při prvním přihlášení k telefonu jsem napsala své jméno bez čárek, jde to opravit? Díky.

hodnocení

Tak to už vím, už jsem na to přišla. :)

hodnocení

0x

Zkuste přidržet příslušné písmenko na cca 2 sekundy.

doplněno 20.02.15 11:20:

Pokud je to telefon s androidem,existuje klávesnice Hackers keyboard.

K tomu stáhněte slovník a vymalováno.

Používám ji a super.

hodnocení

To jsem podržela, nabídlo mi to mimo jiné i á, když jsem na něho klikla, tak se mi v textu objevil @...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]