Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Canox z Kauflandu - koupit?

Od: sejny* odpovědí: 7 změna:

V letáku Kauflandu platném ode dneška mají v akci 61 cm LED televizi s Full HD, usb, hdmi, ... za 3000 Kč. Má cenu takovou televizi brát? Nečekám zázraky, jenom, aby chytla signál a dalo se na ni dívat. Záruku dávají 3 roky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Záruka 3 roky, cena 3000Kč, pokud ji chcete není nad čím uvažovat.

Na tyhle televize se obvykle nedá dívat, mají nerovnoměrné podsvětlení. A poslouchat zvuk to je čiré utrpení. Takže pokud špatně slyšíte a vidíte, bude to pro Vás ideální televize :)

sejny*
hodnocení

No zatím jsem ji nebral - vletáku psaná odezva 5ms je ve skutečnosti 14 ms, což mi na dnešní dobu přijde celkem pravěk.

Já teda nevím, ale hodnotit odezvu u TV je docela úlet :-D

U CRT TV byla úmyslně prodlužovaná odezva aby neblikala obrazovka a nikdo si nestěžoval dokud se u LCD neobjevil parametr, kteří všichni začali strašně řešit *smich* *smich* *smich*

vo

Musíte se podívat na cenu a té samozřejmě odpovídá kvalita,takže za 3000 Kč je i 14 s odezva luxus.

ladinpraha*
Naprosty souhlas s tebou i s Bmbx.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych si položil otázku, zda tu TV potřebuji nebo mě láká jen cena. Jinak, zázrak bych také neočekával, ale jako náhradní přístroj v domácnosti, do kuchyně či dětského pokoje nebo jako monitor k NTB, to může být dobré. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]