Nejste přihlášen/a.
V letáku Kauflandu platném ode dneška mají v akci 61 cm LED televizi s Full HD, usb, hdmi, ... za 3000 Kč. Má cenu takovou televizi brát? Nečekám zázraky, jenom, aby chytla signál a dalo se na ni dívat. Záruku dávají 3 roky.
Na tyhle televize se obvykle nedá dívat, mají nerovnoměrné podsvětlení. A poslouchat zvuk to je čiré utrpení. Takže pokud špatně slyšíte a vidíte, bude to pro Vás ideální televize
No zatím jsem ji nebral - vletáku psaná odezva 5ms je ve skutečnosti 14 ms, což mi na dnešní dobu přijde celkem pravěk.
Já teda nevím, ale hodnotit odezvu u TV je docela úlet
U CRT TV byla úmyslně prodlužovaná odezva aby neblikala obrazovka a nikdo si nestěžoval dokud se u LCD neobjevil parametr, kteří všichni začali strašně řešit
Dobrý den, já bych si položil otázku, zda tu TV potřebuji nebo mě láká jen cena. Jinak, zázrak bych také neočekával, ale jako náhradní přístroj v domácnosti, do kuchyně či dětského pokoje nebo jako monitor k NTB, to může být dobré. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.