Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, udělal jsem další blbost.
Včera jsem si objednal smartphone z Alzy za 4 litry na dobírku, a začal se těšit.
(pro rejpaly: uvědomte si, že doteď jsem užíval motorolu L6, takže i smartphon za dva litry je prostě extra třída ... )
To těšení se u mě projevuje tak, že si o zbožíčku sháním další detailnější informace a chci se jako kochat.
Jenže jsem zjistil, že když přidám ještě mizerných patnáct stovek, tak bude founek zas o třídu vejš, bezdrátový nabíjení, amoled dišpejl, ňáký LTE a NFS, nebo tak. Lepší foťák, lepší videa. Navíc ten levnější má prej nějakou chybu v softwaru dotyku obrazovky, nevím, nerozumím tomu, ale nasr...alo mě to.
Tak jsem objednal ten dražší u jinýho prodejce, a tu Alzu fofrem zrušil (storno objednávky v rychlý odpovědi). Jenže dneska mě od rána bombí SMSkama, že vezou ten levnější foun. Tam jsem jim taky poslal storno, zatím nic nepřivezli, ale přece jenom to museli někde zabalit, nalepit cedulku, naložit do vágnu a províst nějakou tu logistiku.
Chci se teda zeptat, nemůžou po mě teď vymáhat nějaký výpalný?
Sic tomu neholduju, ale zásilku zkrátka nepřevezmi. Alza poštovné vymáhat nebude.
doplněno 17.02.15 15:43:majster: souhlas. Ale pozor, pokud bude chtít vyzkoušet, nestrhávat ochranné folie, Alza pak nevrátí plnou cenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.