Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkuste dotaz podrobněji rozvést. Nevím, co si mám představit pod pojmem skákající displej, jinak můžete přidat i foto
Dobrý den, fakt netuším...chtela jsem to vyfotit, ale zrovna to nedělá . Tak to zkusím připodobnit..viděla jsem to na starých televizích když docházely. Linky nad sebou, toho obrazu byla jen půlka a jezdilo to po obrazovce nahoru a dolu, nekdy jen stalo a blikalo. A když se do tý obrazovky-televize boucho, tak to na chvíli přestalo. Já si můžu klepat s tel jak chci a je mu to jedno
. Ten telefon to dělá když se mu chce, sice jen někdy, ale nazáleží na tom, co dělám, jestli ho zrovna odemykám nebo si chci číst knížku.
Nemyslím si, že to dělá nějaká aplikace, ale i tak jestli máte stažené nějaké tapety z Google play, tak je pro jistotu odstraňte, napadá mě jestli nemáte nastavenou nějakou žertovní živou tapetu, můžete také telefon zkusit vrátit do továrního nastavení. Ale spíše to vypadá na nějakou HW závadu, pokud se problém nevyřeší návratem do továrního nastavení, tak dejte telefon na reklamaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.