Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit ovladač Philips?

Od: bartas* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Koupil jsem si ovladač Philips SRP2008B a nejde mi ho spojit se settopboxem Topfield TF6000CR. Prosím poraďte někdo co s tím. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jaký kod jste zadal pro Topfield? kod 3014? popište podrobněji váš postup programování; návod v češtině máte? po naprogramování by měl pracovat bez problémů...

doplněno 15.02.15 19:16:

máme stejný návod, na který se můžeme vzájemně odkazovat? tady ke konci stránky Manuály ke stažení WC550e3.pdf

alza.cz/...

zkuste porovnat; pokud ano, pak v oddíle 3.1 Tlačítka a funkce na str.8 a dále vyzkoušejte postupně potřebná tlačítka (nejdřív ovšem stiskněte tlačítko přístroje, který ovládáte - teď tedy tlačítko SAT)

doplněno 15.02.15 19:20:

SAT stisknout krátce, jako na normálním ovladači, dioda nebliká, neprogramujeme

doplněno 15.02.15 20:47:

pokud budou problémy tak zkusit znova dle bodu 3.2 Nastavení univerzálního ovladače str.4,5,6, nakonec 2x tlačítko SAT pro uložení (bod 6 str.6); bez uložení nebude fungovat tento naprogramovaný přístroj ...pro další ovládané přístroje podobně...

bartas*
hodnocení

Tento kod jsem zadaval. Cesky navod mám, postup jsem dělal podle něj. Stisknul jsem chvilku tlačítko SAT až se rozblikl dioda. Poté jsem zadal kod a držel tlačítko vypínání. STB se po chvíli vypnul ale to je vše. Co dál?

bartas*
hodnocení

Tak manualy jsou stejné. Stále mi to nejde.

zkuste popsat přesně, jak jste postupoval...

nikdo*
hodnocení

0x

Jak jste na tom? Přišli jste na něco? Mě to taky nejde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]