Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu

Od: raplik* odpovědí: 18 změna:

Ahoj, potřeboval bych pomoc s výběrem telefonu do těch 10 max 11 tisíc... rozhoduji se mezi LG G3, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S5, Nexusem 5 a Sony Xperia Z3... mohli by jste mi prosím pomoc vybrat? popřipadě doporučit nějaký jiný? Děkuji moc :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Sony Xperia Z3

raplik*
hodnocení

Můžete prosím napsat nějaký důvod proč zrovna Z3? děkuji

eulalie*

Achjo, ono je to spíše tou značkou Xperia Sony... mám zkušenost s Xperia mini, už se ale nevyrábí, teďka jsou moderní ta pádla...proto Xperia. ;)

mot
Ja naopak po zkusenostech se starsima xperiema sony nedoporucuju.

hodnocení

0x

také bych doporučil Sony - odolný + vodě odolný !

Samsung je šunt (mám jeden), nexus -baterka...

raplik*
hodnocení

Ale ten LG G3 mě velmi láká :) ale uvidíme

seelou*
Mám a doporučuji :)

To je jak u blbejch na dvorečku, když tě láká tak si jej kup a neptej se na poradně co si vybrat, osobně bych šel do Xperie

mrblackstar*
hodnocení

0x

Samsung Galaxy SIII Neo

mases*
13.02.15 05:54

Xperia Z3

raplik*
hodnocení

Tak nevím jaký má smysl si kupovat S3 Neo když si můžu koupit novější a lepší S5? ale děkuji :)

martim1977

mam ho taky cena+vykon -vše ok a jsem spokojenej

první s2 jsem dal brachovi a šlape mu v pohodě )

S5 není špatna jen ten displej je trošek velky )

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj. Doporučuji Sony Xperia Z3.

jokeer*
hodnocení

0x
Hezký den, takových dotazů, jaký telefon, tu je spousta. Nejspíše si pak stejně tazatel koupí co chce a až si to koupí, tak si ani nevzpomene, že vytvořil nějaký dotaz na poradte.cz a už vůbec se vlastně neobtěžuje napsat, co za telefon si koupil, jeho postřehy a dojmy z něj. Láká Vás LG G3? Kupte si ho, je to hezký a kvalitní telefon, chybu neuděláte :) Samozřejmě se nabízí spoustu dalších telefonů, ale když se Vám líbí není co řešit :)

raplik*
hodnocení

Tak asi vezmu to LG G3 ale ještě jsem tak pátral po mobilech a našel tento alza.cz/... ... co myslíte?

mases*

no jen jestli už není 6" displej už trochu velký :)

Pokud nechcete Čínu Xiaomi atd. LG G3 32gb je nejlepší volba. To Lenovo bych nedoporučoval X lidem se po chvíli porouchalo.

zkorumpovanalis

Já ho mám a naprostá spokojenost ;) V porovnání s tím LG to Lenovo kope jinou ligu. Nemůžu si ho vynachválit. Jak po konstrukčním řešení, tak výbavou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]