Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet zdarma

Od: ator odpovědí: 4 změna:

Dobry den, chtel bych si poridit simkartu s internetem ktery nemusim platit. muzete mi poradit jakeho operatora si vybrat.. potrebuju na internetu jen dopravni jizdni rad. a u blesk mobilu jsem cetl ze jsou jen domeny ktere muzu pouzivat zdarma jako je bleskmobil.cz; blesk.cz; isport.cz; auto.cz.

dekuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Například mobil.cz (www.mobil.cz)

Při nabití za 200,- Kč je tato částka určena pouze pro volání,internet je zdarma.

Určité stránky se nepočítají do limitu dat.

Skoukněte jejich stránky.

111®

mobil.cz:

při nabití za 200,- máš 200MB dat rychlého internetu, po vyčerpání se ti ale sníží rychlost, nicméně jede to stále...a na nějaké maily to stačí, používám na zahradě...

Jen doplním,že domény Mafra jsou rychlé i po vyčerpání dat.Já to taky používám a jsem s tím spokojený.Po dobití se obnoví rychlost u všeho.Pokud to chcete jen na jízdní řády,maily tak mohu jen doporučit.Zdarma je celý internet,ne jen ty domény jak píšete.

hodnocení

0x

jojo, jen potvrzuji výše psané, v modemu Huawei / po O2 / na to chodí net i v NTB i když je to na platformě T-mobilu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]