Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém se spínacími hodinami, někde se mi utrhnul ten malý kovový drátek viz. obrázek. Vůbec netuším kam může patřit, v elektronice se nevyznám.. kdyby někdo vědel kam patří a s čím ho spojit tak budu moc rád díky za rady
já to spíš vidímm na ucviknutý zbytek popájení co tam zůstal a s vadou hodin bych to zatím nespojovalll, pokud to někde chybí v pájeném míste, musela bytam být po tom vidět dírka
Velikostně úlomek odpovídá snad vývodu nějaké součástky, ale podle obrázků to vypadá, že nikde nechybí. Jedině že byl v hodinách od výroby až se uvolnil, něco zkratoval a hodiny tak zničil.
Zkuste ještě zkontrolovat, jestli to není jedna nožička té malé žluté součástky hned pod zásuvkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.