Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální spínací hodiny

Od: hlava69 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám problém se spínacími hodinami, někde se mi utrhnul ten malý kovový drátek viz. obrázek. Vůbec netuším kam může patřit, v elektronice se nevyznám.. kdyby někdo vědel kam patří a s čím ho spojit tak budu moc rád :) díky za rady

Digitální spínací hodiny
Digitální spínací hodiny #2
Digitální spínací hodiny #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to nevypadá, že to někde chybí...hodiny nejdou?

hlava69
hodnocení

ne nejdou, oddělal jsem kryt a našel jsem tenhle úlomek..

111®

já to spíš vidímm na ucviknutý zbytek popájení co tam zůstal a s vadou hodin bych to zatím nespojovalll, pokud to někde chybí v pájeném míste, musela bytam být po tom vidět dírka

josnow*
hodnocení

0x

Skoro to vypadá na ulomený konec připojovacího vodiče zásuvky. Když zkusíte potáhnout dráty vedoucí k zásuvce (modré a černý) - jsou pevně připojené ke kontaktům zásuvky?

hlava69
hodnocení

Ano jsou, jinak posílám obrázek pro srovnání velikosti toho drátku..

Digitální spínací hodiny #4
Digitální spínací hodiny #5
josnow*

Velikostně úlomek odpovídá snad vývodu nějaké součástky, ale podle obrázků to vypadá, že nikde nechybí. Jedině že byl v hodinách od výroby až se uvolnil, něco zkratoval a hodiny tak zničil. :(

Zkuste ještě zkontrolovat, jestli to není jedna nožička té malé žluté součástky hned pod zásuvkou.

hlava69
hodnocení

Nejspíš máte pravdu, ten drátek nikde nechybí :( Zkusím to ještě hodit známému, jestli na něco nepřijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]