Nejste přihlášen/a.
no vtom světle ten vypínáč vypíná 12V k žárovce ale já bych chtěl k tomu vypínači přivést druhým kabelem fázi od trafa a vypínat tak přívod at není trafo ktěm světlům stále pod napětím .
no to by jsi musel ty vodiče odpojit a připojit na přívod12V na přímo. Pak by to snad šlo. Já to mám řešeno tak, že vypínám průběžným vypínačem. a vyřešeil jsem to tak, že jsem v IKEA koupil přípojnou šňůru pro trafo na LED, ucvikl konec a připojil to k trafu, Druhý konec je vidlice do zásuvky. Vypínač je oboustrannou lepivkou uchycen na linku ve vhodném míste.
ano 12v bych odpojil a připojil natvrdo bez vypínače na žárovku tím pádem mám volný vypínač ke kterému bych druhým kablem přivedl fázi a odvedl zpět nahoru do trafa .Ostatní světla by zůstaly jak jsou . jen mám strach zda ten malý vypínač unese 230V
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.