Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám starší věž, na které odešlo CD,ale jinak radio i 2 kazeťáky jdou v pohodě.A také mám na té věži položený jako nástavec gramofon ,který je propojený s věží audio kabelem 2xcinch.Gramofon používám denně.Vzhledem k tomu,že CD nefunguje,zkusil jsem propojit discman audio kabelem 1x jack(místo sluchátek)-2x cinch.Cinche zasunu do věže ,místo gramofonu a na věži mám přepnuto na "phono",jako u gramofonu.Vše hraje OK.Jenže když chci aby hrál gramec,tak musím kabely pochopitelně vyměnit.No a jde mi o to jestli existuje něco jako rozdvojka,abych ty kabely nemusel pořád měnit.Aby se "něco" zasunulo do věže,a z z druhé strany se tam šoupli kabely od gramce i od dismanu.Nevím,co bych měl zadat na internetu,pokud vůbec něco takového je.Děkuji.
Myslíte,že se to může vyzkratovat při použití toho přepínače?Nebo když to budu řešit jak navrhuje @dakon
Vůbec nevím co to je,mrknu se na to.Zatím díky.
To je na mě moc složité.Myslel jsem spíš nějakou škatulku,nebo tak něco.
nebo pomocí jazýčkových či jiných vhodných relé..relé se dvěma přepínacími kontakty pustí na vstup vklidu jeden signál v sepnutém stavu druhý signál..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.