Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED světlo na 230V- zkušenosti?

Od: danda* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtel jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s LED na 230V? např. aliexpress.com/...

díky moc za odpovědi a názory

LED světlo na 230V- zkušenosti?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

tak já čtu, že je to na 110-120V

au1

No external power supply/driver/transformer ,AC 110 / 220V Directly connected(Maximum :300V voltage resistant)

hodnocení

1x

nešel bych do toho... už jen muset řešit odvod 18w tepla z čipu 24x24mm a cena není také nijak zajímavá.

hodnocení

0x

Ta LED není nová což není patrné jen pdle toho, že je tak trochu omšelá na pohled, ale i podle těch malinkých čtverečků. To jsou totiž vypálené jednotlivé malé LEDky z kterých je celá poskládaná.

doplněno 10.02.15 12:05:

requied:

jak známo, tak LED má lepší učinnost než zářivka nebo žárovka, tudíž u 18W LED se asi nebude jednat o odvod 18W tepla :-D

tak jasně že to nebude topit 18w, ale když si vezmu jak se hřeje obyčejná 3w cree led, tak tohle rozhodně nebude nic studeného.

Myslím, že je dost velký rozdíl mezi jednočipovou cree a těmito mnohačipovými v nutnosti intenzity chlazení, každopádně ta na obrázku je částečně vypálená.

danda*
hodnocení

jj otazka je co cinsky obchodnik vyfotil. uz jsem neco z aliexpress kupoval s vse ok. jinak maji samo vetsi nabidku a da se koupit i po jednom kusu a kolikrat i v akci. Predpokladam, ze neco takoveho bude zacatkem brezna az jim skonci oslavy noveho roku...

Nabízí 5ks, podle mě je to z něčeho vymontované, použité a částečně vypálené...

Kdyby to měl nové, tak to vyfotí nové. Asi bychom těžko hledali obchodníka, co vyfotí nabízené zboží v horším stavu než má k dispozici :-D

Taky nakupuju na aliexpresu a zatím kromě jedné věci vše OK. To co jsem obdržel ne zrovna funkční tak při reklamaci chtěl obchodník video, až mi někdo poradí jak natočit video mrtvého displeje tak budu rád :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]