Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
chci se zeptat na Váš názor a to jestli se vám líbí více Xperia Z3 v černé nebo bílé barvě. Já osobně se nemohu rozhodnout, bílá vypadá tak neobyčejně, ale černá se mi zase zdá více "profesionální".
A můj další dotaz - já jako student se dívám na každou korunu, teď jsem si koupil za našetřené peníze Samsunga kterého bych musel vrátit, takže bych měl 12 500,-Kč ale pořád mi 5 000,-Kč na ten telefon chybí. Jedině jak ty peníze sehnat je že bych prodal všechny své hry na PS3 - 43 kousků. Zase si říkám co s hrami co mi leží ve skříni když si za to můžu koupit stylový telefon ze skla a kovu, nadruhou stranu si říkám jestli ta za Z3 není moc přehnaná, taky mám strach že jak je moc tenká aby se neohnula, už se to někomu stalo.
Mam ted shodou okolnosti soucasne Samsung Note2 a Xperia Z Ultra, vykonove podobne.
Ale ... Samsung ma lepsi display a Samsung uprava Androida mi prijde mnohem vic user friendly nez u Sony, coz muze byt subjektivni, ale u stroje za takovy prachy - Sony - bych cekala vic
Note - bilej - je sice plastak, ale krom displeje se tak nezapatlava jako Sony - cernej - je vsude krasny sklo, ale zapatlanej komplet, ale mozna to na bile bude min videt :oD
Za me vyhrava Samsung
Pokud muzes osahej si Sony v realu a vyzkousej Android prostredi, aby si za ty prachy nelitoval.
Mám bílou xperii a asi bych taky brala černou, pořád je to ušmudlaný- ale to stejné bude asi i na tom černém.. .. naštěstí jsou různé kryty, takže si to člověk přizpůsobí a na barvě tolik nezáleží..
@bmbx - co je na tom špatného, nechat si poradit? O tom tento web je.. Odsuzování si raději nechte pro sebe..
doplněno 10.02.15 12:35:Ona černá - je to samé.. ale to nemění nic na tom, že je to web "poraďte" a ne "udělejte ze mě troubu"
Cena je teď ještě přehnaná.
17000 za telefon když máš teď za 12000 je přehnané.
Koupit si telefon jen kvůli stylu je přehnané.
A co je nejvíc přehnané ptát se na názor ostatních, jakou barvu telefonu bych si měl pořídit.
já mám rád tmavé barvy. Šel bych do tmavého telefonu, ale ne do Sony.
Tak už to začalo, lidi už potřebují poradit i jakou barvu koupit, já to někde předpovídal, není to předzvěst ničeho dobrého, lidi prostě hloupnou
ria:
Ano o tom tento web je, ale pokud chce někdo poradit s něčím v čem se moc poradit nedá tak to už je moc
Barva je snad každého věc, je to otázka co se komu líbí, že se bílá ušmudlá stejně jako černá, ale na bílé je to víc vidět, to snad ví i dítě předškolního věku
Někteří tazatelé si o to "udělejte ze mě troubu" vyloženě říkají, toto je krásný příklad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.