Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilu

Od: delta® odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny! Chci si pořídit nový mobil(do 7000kč), chci od něho ( kromě základu - hovor, SMS, MMS, kalendář, budík)) velmi dobré foto a video, diktafon, internet není podmínkou (nevyužila bych ho), kdyby byl, tak ještě navigaci. Zatím jsem měla mobily jen tlačítkové, zkusila bych dotykový. Poradíte mi? Děkuji. Celkem mi padl do oka alza.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vaše požadavky splní i MT v ceně kolem 3tis Kč..Proč dávat do mobilu zbytečně další 4tis..

hodnocení

1x

HTC do 5ti naprostá špička. Vše je o marketingu. Výr. cena mobilu je do 1-2000,-. Lidi šílí ale vlastní blbostí. Vše co je nad 7-8000 jsou vyhozené peníze. Za rok je to tu za půlku co letos. Mobil můžete mít i levnější a koupíte si na internetu navigaci pro androuid za cca 600-800. vyledejte "navigace pro android"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]