Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RC model auta 27MHz/ jiná vysílačka 27MHz

Od: tom28 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám doma auto na dálkové ovládání (27MHz) ale bohužel od něj nemám vysílačku, mám však doma jinou také na této frekvenci ale pochopitelně spolu moc nekomunikují. Jak by se to dalo nějak jednoduše ,,spárovat"? Myslim že by to mělo jít štelováním laditelných cívek vevnitř na tišťáku (ve vysílačce i v autu) a zkoušet a zkoušet, jenomže to mě přijde na strašně dlouhou dobu. Neexistuje tedy něco rychlešího? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

1x

tohle by mohlo stacit, pokud to neni o necem jinem.

ok-rimr.com/...

pasmo
hodnocení

0x

Nejdřív si prostuduj Generální povolení. Pásmo 27 MHz je sice občanské pásmo, ale není mi známo, že by bylo určeno pro modely. To samé čínské modely a různé bezdrátové zvonky. Koupit si je můžeš, ale většinu z nich provozovat ne. Je to na mastnou pokutu. Odhalí tě každý radioamater

buss

No to mu pomohlo, toto pásmo bylo historicky určené pro modely a ovládání - 27,12 MHz..
Pasmo, najdi si web pro modeláře a tam se ptej.

buss

No to mu pomohlo, toto pásmo bylo historicky určené pro modely a ovládání - 27,12 MHz..

pasmo

Co bolo to bolo. Taky mi vadilo, když jeden takový mi zesiloval a vypínal TV nehomologovanym zařízením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]